Read this Bio in English

BlijMijn naam is Leendert en ik ben geboren in Rotterdam op 28 mei 1968.

Ik schrijf korte verhalen en gedichten. In veel van daarvan zie je mijn eigen leven terug en mijn band met God.

Ik deel hier op mijn website de dingen waar ik mij over verbaas, waar ik boos of verdrietig om word maar ook inspiratie voor blij zijn, enthousiasme en levenslust.

Ik ben al 15 jaar ziek, ik heb een bloeddefect waardoor ik veel thuis ben en afhankelijk ben van infusies (elke drie weken) en het is niet te genezen. Ook heb ik ADHD, daar heb ik zelf geen last van maar dat vind ik juist een verrijking van mijn persoonlijkheid, ik krijg er inspiratie door om te schrijven, te fotograferen en blij te zijn. Ik vul mijn dagen met zorgen voor mijn lieve vrouw en kinderen, het koken van fantastische maaltijden en creativiteit. En wanneer ik kan, dan schrijf ik op wat in mij opkomt.

Ook heb ik iets met Engeland. In mijn jonge jaren heb ik een paar jaar in Little Plumstead in Norfolk gewoond. Ik heb daar een fantastische tijd gehad.

Ik ben een enthousiast volgeling van Jezus, geloven in God is een heel belangrijk onderdeel van mijn bestaan. Ik zing en schrijf daar graag over, vandaar dat je regelmatig artikelen op mijn website leest die gaan over God, Jezus, geloof of mijn beleving van mijn leven onder Zijn toezicht.

rotterdam-kootsekade-4a

Kootsekade 4A, Rotterdam. Het huis waar ik geboren ben.

Van jongs af aan opgegroeid in Ermelo op de Veluwe. Na een scholing op technisch gebied ben ik een beetje gaan zwerven qua baan en geografische positie, met als resultaat dat ik veel mensen en plaatsen gezien heb.

LPH_1989

Ooit mijn huis, Old Hall, Little Plumstead England

In mijn Delfts blauwe tijd kwam ik Christa tegen en ben sindsdien ook met haar getrouwd. Met haar hebben wij vier kinderen, Anouk (1997), Niels (1999), Liset (2001) en Joris (2005).

rhoonstraat_6_2729gr_zoetermeer_24-06-2016

Hier woon ik tegenwoordig in Zoetermeer.

Mijn hobbies zijn het schrijven van gedichten en blogs, modelspoor en fotografie. Mijn andere grote hobby is een platenspeler die inmiddels zorgvuldig gerestaureerd is, een Garrard Zero 100SB, aangesloten op een Pioneer buizenversterker.

DSC_0300

DSC_0315

Wil je nog meer over mij weten? Lees dan Dit ben ik.

Welkom op mijn site!

Leendert van Gemeren

Deel dit: