CategorieBlog

Dit is mijn Blog. Ik schrijf hier wat mij bezighoudt of waar ik een punt van maak, maar niet elke dag. Ik wissel ook weleens van taal, mijn Engelstalige Blog posts kan je op mijn Engelse website lezen.

Ga naar mijn Blog op mijn Engelse website: http://leendert.vangemeren.co.uk/blog

Koppig

KoppigIk ben er mijn hele leven al trots op, ik ben Koppig. Zelf vind ik dat een positieve eigenschap, ook al kunnen anderen het daarmee weleens oneens zijn. Dat mag.

Lees verder

Opgeruimd

Ons Wekelijks BroodStaat netjes. Dat is het gezegde dat ik altijd hier in huis gebruik.

Dat wordt mij niet altijd in dank afgenomen maar het lucht wel op als alles opgeborgen is.

Lees verder

Reclame

Ga toch weg!Natuurlijk snap ik dat er geld verdiend moet worden. Ook op internet, een website onderhouden kost geld. Maar om nu telkens popups te moeten wegklikken, of nog erger, popunders eventueel mèt geluid, dat gaat mij te ver.

Ik heb er jaren geleden al iets op gevonden, ik gebruik namelijk een Apple Mac. En dat heeft een transparant besturingssysteem, je kan alles bekijken. Door de opgedane kennis in al die jaren ben ik er achter gekomen dat je zo ongeveer elke website, reclame of afbeelding kan blokkeren zonder dat scripts op een website door hebben dat je hun reclame blokkeert. Die scripts detecteren namelijk of je een reclame blokkeer app gebruikt.

Lees verder

Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar voor jullie allemaal!

Jammer

JammerHelaas, de oplader die ik bij mijn iPhone 3G kreeg heeft het opgegeven na jaren trouwe dienst.

Lees verder

Feyenoord

Heel lang geledenHeel erg lang geleden, voordat ik getrouwd was, toen gebeurde het. Ik werd gebeld door een vriend uit de kerk in Pijnacker.

Lees verder

Ons Wekelijks Brood

Ons Wekelijks BroodIk vind Bakker Jongerius te gek. Het maakt niet uit naar welke bakkerij je van ze gaat, overal zijn ze even vriendelijk. Mijn favorieten voor mijn wekelijks brood zijn de winkels in Seghwaert en Oosterheem in Zoetermeer want daar staat altijd wat te snoepen op de toonbank.

Lees verder

Nog meer tevreden

Nog meer tevredenMet mijn vorige autootje heb ik wel wat pech gehad maar het kwam weer goed gelukkig met de aanschaf van het autootje dat ik nu rijd.

En tot nu toe reed ik zorgeloos daar in rond zonder extra kosten, erg belangrijk want schrijvers zijn niet rijk. Begin augustus moesten er nieuwe banden op mijn auto, ik koos voor all season banden.

Lees verder

Tevreden

TevredenDit weekeinde kreeg ik na ruim een jaar mijn platenspeler terug. Vorig jaar in september bracht ik die naar de reparateur omdat ze gerestaureerd moest worden, er was geen plaat meer op te draaien.

Lees verder

Wekelijks Onderhoud

Auw!Al jaren ga ik elke week even naar Jan.

Omdat ik chronisch ziek ben hebben mijn spieren het permanent zwaar te verduren en dan is het nodig om ze soepel te houden bij de fysiotherapeut.

Lees verder