Boos!Ik ga een vlag ontwerpen.

En dan lijkt het mij een goed idee om met een grote groep hetero mannen aandacht te gaan vragen voor ons probleem: we worden niet getolereerd, we worden niet gezien. We worden achtergesteld, zijn later aan de beurt in de kroeg, ons eten is vaak lauw en krijgen nooit een merkpreparaat mee van de apotheker.

Nee. Dat is geen goed idee. We beginnen even opnieuw.

Ik ga een vlag ontwerpen. In onbeduidende klei-, en zandkleurige tinten of zo. Voor alle hetero’s voor als we straks in de minderheid zijn. En dan doen we er helemaal niks mee. We gaan gewoon door met ons leven zoals we dat al deden. We gaan niet overdreven lollig op een boot doen en we gaan al helemaal niet janken dat we aandacht tekort komen. Dát gaan we doen.

Kennelijk mag ik alleen een eigen mening hebben zolang die maar wel overeenkomt met die van anderen.

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn