Trotse vader!Kleine kindjes worden groot.

Anouk is nu al 19, ze studeert op de universiteit en doet de Pabo. En nu heeft ze ook nog eens haar rijbewijs gehaald.

Vandaag ben ik voor het eerst in mijn leven naar huis gereden van het station door mijn oudste dochter Anouk. En dan denk je zij is trots, nou ik ook!

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn