Een tevreden klant“Een C9 bord agent? Nee, niet gezien.”

Ik heb nog geoefend op de schijnheilige toon maar het was gelukkig niet nodig. Hoe moet je anders bij de Kwik Fit komen?

Dat was alweer een nieuwe ervaring voor mij vandaag, een kapotte band van mijn brommobiel laten vervangen. Gelukkig snappen ze bij de Kwik Fit dat sommige mensen daar een beetje zenuwachtig van worden.

Al bij aankomst op het parkeerterrein werd ik begroet door de chef werkplaats die mij vroeg hoe ik geholpen kon worden. En dat was niet de enige vriendelijke ervaring, de rest van het personeel doet daar ook aan mee.

Iedereen is beleefd, vriendelijk en zelfs de bandenspecialist die mijn autootje ging behandelen legde zorgvuldig uit hoe hij aan het werk ging met het vervangen van de band en het aandraaien van de moeren, “Precies de juiste torque meneer, want u moet veilig naar huis.”.

En zo bleek ook volgens zijn woorden dat 14 inch niet eens zo’n gekke maat was, de kleine Peugeootjes en Citroëns hebben standaard zelfs maar 13 inch! Dus je begrijpt natuurlijk wel hoe goed dat voelt, mijn banden zijn groter dan die van hen.

Na een beker koffie uit de automaat (gratis Cappucino!) kon ik afrekenen -mèt korting want ik ben lid van de ANWB- en stond mijn autootje alweer klaar.


Koop mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan, klik op de banner hieronder!

Klik hier om Gedichtjes voor het slapengaan te kopen

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn