Nog meer tevredenMet mijn vorige autootje heb ik wel wat pech gehad maar het kwam weer goed gelukkig met de aanschaf van het autootje dat ik nu rijd.

En tot nu toe reed ik zorgeloos daar in rond zonder extra kosten, erg belangrijk want schrijvers zijn niet rijk. Begin augustus moesten er nieuwe banden op mijn auto, ik koos voor all season banden.

Maar al gauw bleek de rechterband aan te lopen in de wielkast. En volgens mijn gezin en mijn buren bleek die ook nog eens scheef te staan (zie inset in foto hieronder). Koppig als ik ben weigerde ik dat aan te nemen en gebruikte een waterpas om aan te tonen dat de zaak symmetrisch gemonteerd was in verhouding tot het linkerwiel.

Maar ja, zelfs koppigheid staat niet in verhouding tot een daadwerkelijk defect en toen het schurende geluid tot mij doordrong was het ook tijd om even de garage te bellen. Dus reed ik met een vriend naar de dealer, die route kan ik nu dus ook zelf rijden. De garage man onderzocht het probleem en constateerde een kromme as! Auw!

Ik verwachtte eigenlijk wel een rekening maar omdat ik de auto nog geen zes maanden heb is die achteras gisteren vervangen onder garantie. Dat is nog eens goede service van Vollebregt, hartelijk dank! En ook voor de leenauto trouwens. Top!

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn