Het vereist moed om met Ritalin te beginnen uit volle overtuiging dat jouw eigen leven en dat van de mensen om jou heen (want dat is minstens zo belangrijk in dit geval) er beter van gaat worden.

Vergis je niet, mensen met ADHD zoals ik zitten in een enorm vacuum als je er geen pilletje voor hebt. Vanaf de dag dat je met de pillen begint is er eindelijk zuurstof voor de hersenen zonder chaos. Alsof je eerst met je hoofd in een volle vissenkom rondloopt en die van je hoofd af trekt en ineens weer kan zien en horen.

Dat is wat Ritalin doet met mensen met ADHD. In ieder geval in mijn geval. Wat jij niet weet als je zelf geen ADHD hebt, het effect is spectaculair en niet alleen voor jezelf.

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn