Vrrroemmm!

Vrrroemmm!Jawel, daar is de nieuwe brommobiel!

Het duurde even maar vandaag werd hij afgeleverd, de Microcar M.Go SXI F8. Vorige week bleek mijn vorige brommobiel plotseling niet meer geschikt om verder mee te rijden en moest ik een andere oplossing verzinnen voor mijn transport.

Gelukkig konden wij het zelf oplossen deze keer en is er voor een vervanger gezorgd. Alweer een rode. Bij de proefrit bleek al dat deze een stuk soepeler rijdt dan de vorige en er is ook iets meer ruimte voorin.

Microcar heeft met de M.Go op allerlei punten verbeteringen doorgevoerd in vergelijking met het vorige model Campus. De ontwasemings-installatie is een stuk beter, de motor is stiller en pittiger afgesteld, deur open – raampje open is afgeschaft (dat was toch al een onnodig bedrijfskritisch proces) en de verlichting is ook flink opgevoerd.

Ok, dat is dan ook het enige dat is opgevoerd want verder blijft het een brommobiel en gaat ie 45 km/u. Het onderhoud wordt voortaan ook vakkundig uitgevoerd door de garage die ‘m aan mij verkocht heeft, Vollebregt Brommobiel in Bleiswijk. Leuk personeel en goed advies en toch nog iets terug gekregen voor mijn oude autootje. Ook leuk.

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn

1 Reacties

  1. Succes, geniet van de nieuwe Micro. Veel veilige kms gewenst.

Geef een reactie