Auw!Al jaren ga ik elke week even naar Jan.

Omdat ik chronisch ziek ben hebben mijn spieren het permanent zwaar te verduren en dan is het nodig om ze soepel te houden bij de fysiotherapeut.

10 Jaar geleden of zo heb ik weleens een andere fysiotherapeut uitgeprobeerd maar ik ga toch liever naar Jan en zijn team. Ik had weliswaar wekelijks onderhoud maar het was geen Wekelijks Onderhoud.

Jan weet veel van veel dus terwijl je er ligt kan je het over van alles hebben maar het meeste weet hij toch van zijn vak. Daarom ga ik ook iedere keer weer naar hem terug en hebben wij ons Wekelijkse Onderhoud.

En tussendoor maakt hij mijn rug weer een beetje beter.

Deel dit:

Leendert van Gemeren

Leendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Meer Artikelen - Website

Volg mij op:
TwitterFacebookLinkedIn