Bio

Mijn naam is Leendert en ik ben geboren in Rotterdam op 28 mei 1968.

Wie ben ik?

Ik ben een beetje ouderwets en hou van dingen uit het verleden, oude series zoals All Creatures Great And Small en On The Buses, mechanische polshorloges, bifocale glazen, de oude Pub Clock in de woonkamer en vinylplaten op mijn Garrard platenspeler bijvoorbeeld. Ik hou van glanzende ringen, armbanden en kettingen. Ik ben niet erg enthousiast over moderne dingen, behalve dan over mijn Apple computer.

Mijn brommobiel

Ik rijd in een Ligier JS60 Chic Sun gemaakt in Frankrijk die ik gebruik om veilige routes te creëren voor senioren die niet met hun brommobiel naar het volgende dorp kunnen of durven te rijden. Deze routes (Kronkelroutes) en nieuws over brommobielen publiceer ik op mijn andere website Kronkelroutes.nl, erg leuk om te doen.

Wat vind ik nog meer leuk?

Ik werk soms aan mijn modelspoorbaan en ik hou van klassieke oud Engelse films waarin niet echt iets gebeurt zoals To Sir, With Love uit 1967.

Wat schrijf ik?

Ik schrijf blogs die ik op mijn website deel, meestal over de dingen die me bezig houden en ik schrijf hedendaagse poëzie over mijn leven, mijn geloof in God, de natuur, liefde en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.