Posted on

Dear Mr. Tim Cook from Apple

Dear Mr. Tim Cook,

I have been a fan of Apple ever since the late Steve Jobs and I had direct mail contact about the sale of Orange.

A little while ago you shocked us with the announcement you will deprecate most of the current Apple Server.app services related to Web Hosting and CRM. An overview of these services appeared on your website apple.com and are listed below for SEO purposes. As you will probably know yourself it is an impressively long list.

Continue reading Dear Mr. Tim Cook from Apple

Posted on

Rest in Heavens Peace Billy Graham

One of the jobs, in fact the first ever job I had -even though it was a long time ago- I remember so well.

In 1986 I got a job at the office of BGEA (Billy Graham Evangelistic Association) in Amsterdam working as an Office Assistant and later as a Steward at the RAI conference building. It was a job with great colleagues. Introduced by a dear friend (who is sadly long longer with us) I got a job high up in a tower block with offices (first time in an elevator). My job was to water plants at the office, amongst numerous other duties such as running errands, making coffee and cutting cake for guests, preparing mailings and much more. You can say I was the general dogsbody at the office, being able to stick my head around every corner to say hello to every colleague in the building and we had loads of fun too.

Continue reading Rest in Heavens Peace Billy Graham

Posted on

Terug van weggeweest: Treintjes op Zolder

Treintjes op Zolder

Jaren geleden was ik de beheerder van een toen vrij populaire website, Treintjes op Zolder met allerlei nieuws en evenementen die met modeltreinen te maken hebben. Vanwege allerlei redenen, bezuinigingen, gezondheid en zo, bleek het toen voor mij niet meer mogelijk om deze website te onderhouden en gaf ik de domeinnaam weg.

Ik heb daar eigenlijk altijd spijt van gehad en toen deze domeinnaam vorige week vrijkwam heb ik die weer opnieuw geregistreerd, nu met een bijkomende reden: een SEO project voor mijn bedrijf.

De afgelopen avonden heb ik er een nieuwe website op gezet met een nieuwe frisse uitstraling en een nieuwe versie van het oude bekende logo. Ben je benieuwd hoe het er nu uitziet? Neem eens een kijkje!

http://www.treintjesopzolder.nl

Posted on

Huis te koop

Featured Video Play Icon

 

De afgelopen weken waren best wel spannend. Als gezin hebben wij gesprekken gehad over wat we wilden doen de komende jaren, waar we ontevreden over waren en waar wij eigenlijk heen wilden. En het bleek dat we het allemaal met elkaar eens waren: dat zou niet hier in Zoetermeer zijn op de lange termijn. En Christa en ik wonen hier al heel lang met inmiddels vier kinderen waarvan er twee al even ergens anders wonen.

Begrijp mij goed, wij wonen hier al heel lang en met heel veel plezier, zeker in dit huis. Het is groot, biedt veel privacy aan iedereen en is lekker stil en niet gehorig. Met dit huis zijn wij niet ontevreden maar na zoveel jaren hier willen wij toch wat anders. En wat dat is? Dichter bij familie, een beetje stillere omgeving en woonplaats, dichterbij de roots van Christa en dichter bij de plek waar wij opgroeiden.

We besloten dus om een ander huis te gaan zoeken en de beste locatie daarvoor bleek Amersfoort te zijn. En zo begon het proces van accepteren, zoeken, opruimen en nadenken over de nieuwe plannen. En weggooien. Dat bleek voor ons allemaal toch best nog wel een ding, als ik voor mijzelf spreek dan moet ik bekennen dat ik de afgelopen decennia heel erg gehecht ben geraakt aan dingen om mij heen die ik nu achteraf best eerder los had kunnen laten. Maar goed, de grofvuil ophaaldienst is langs geweest en het is definitief en alles wat we voorlopig niet direct nodig hebben is ingepakt, het huis is klaar voor kijkers.

Nu komt het spannendste deel van ons nieuwe avontuur: de bank, de makelaar, de zoektocht. De bank is geregeld, maar dat blijft verder binnenshuis. De makelaar, dat is Van Herk Makelaardij zoals je ook in bovenstaande video kan zien. Dat bleek een goede keus te zijn, zij hebben ons huis professioneel gefotografeerd en in een video verwerkt en we staan goed op hun website en Funda. Dus, laat de potentiële kopers nu maar komen, wij zijn er klaar voor. Ons huis staat sinds vannacht ook op Funda, weet jij iemand die graag hier in Zoetermeer wil wonen? Geef dan een link naar dit blog door, of deel het op Facebook. De koper krijgt de pagina erbij van ons.

 

rhoonstraat_6_2729gr_zoetermeer_24-06-2016

Huis te koop in Zoetermeer: Rhoonstraat 6.

En ondertussen klinkt hier House for Sale van Lucifer uit de speakers. Ik word er toch wel een beetje soft van.

Posted on

De politiepet – Update

Ik ben net twee keer gebeld door een medewerker van Politie Zoetermeer. Ik zal de beide gesprekken zo goed mogelijk proberen te verwoorden zodat iedereen recht wordt aangedaan.

Continue reading De politiepet – Update

Posted on

Boven jullie (politie)pet

Vandaag was het dan zo ver, in de achteruitkijkspiegel zag ik het bordje STOP bovenop een politieauto.

Eventjes verder, waar het veilig was, parkeerde ik mijn auto en zette de alarmlichten aan. “Dag meneer, ik zal mij even voorstellen.” zei de agent geheel overbodig. Ik stelde voor om van de kant van de weg naar een parkeerplaats te rijden en dat vonden ze goed als ik eerst mijn rijbewijs aan hen gaf.

Continue reading Boven jullie (politie)pet

Posted on

Reclame

Natuurlijk snap ik dat er geld verdiend moet worden. Ook op internet, een website onderhouden kost geld. Maar om nu telkens popups te moeten wegklikken, of nog erger, popunders eventueel mèt geluid, dat gaat mij te ver.

Ik heb er jaren geleden al iets op gevonden, ik gebruik namelijk een Apple Mac. En dat heeft een transparant besturingssysteem, je kan alles bekijken. Door de opgedane kennis in al die jaren ben ik er achter gekomen dat je zo ongeveer elke website, reclame of afbeelding kan blokkeren zonder dat scripts op een website door hebben dat je hun reclame blokkeert. Die scripts detecteren namelijk of je een reclame blokkeer app gebruikt.

Continue reading Reclame