Een nieuwe uitgever

Sinds een paar weken heb ik een nieuwe uitgever: Boekenplan. Nadat ik het manuscript voor mijn nieuwe boek Met jou wil ik oud worden bij hen aanbood heb ik een heel prettige samenwerking ervaren en ook de communicatie met de eigenaar, René Bouwman, was fijn.

Binnenkort komt het product van de samenwerking uit in de winkels. Ik ben er erg trots op dat mijn derde boek zowel in paperback als gebonden uitgave beschikbaar worden gemaakt en ik ben ervan overtuigd dat het een mooie uitvoering gaat worden. Ik kan eigenlijk ook niet wachten totdat ik zelf de boeken in beide uitvoering in handen krijg om ze aan iedereen te kunnen laten zien.

En ik heb vanwege de prettige ervaring ook besloten om bij Boekenplan te blijven voor mijn volgende boeken, ik heb namelijk nog een paar manuscripten in voorbereiding en één daarvan is zelfs al zo goed als klaar. Ik kijk er al naar uit.