Go (Roller) Blind!

Last night I wanted to close the roller blinds in our bed room a little bit more but it didn’t lock and went straight to the top where I could only just reach it on my tip toes. Butt naked.

Well, I had to decide in a split second wether to grab above or below and I chose the thingy on the blinds. And then I noticed a neighbour walking his dog in the street.

Share this:

Leendert van Gemeren

AuthorLeendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Geef een reactie