Schön ist die Welt

On a perfect early Sunday evening where earlier my family was gathered in the house for a meal now scattered over four floors and Doris Day is singing with the most wonderful angelic voice ever heard on earth in perfect German Schön ist die Welt I am now sinking back in my armchair to reminisce about that same feeling years ago in another time and place so far away and yet I am in another castle of my own but for me it doesn’t matter as I am perfectly content and the world ís a beautiful place and I can close my eyes.

Share this:

Leendert van Gemeren

AuthorLeendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Geef een reactie