Gepost op

Feest der herkenning

Vanmiddag hadden we een feestje bij de Hockey club van Joris. Christa en Joris gingen op de fiets, ik ging zelf met mijn Grommobiel (want Sjoemeldiesel is uit de gratie na een paar akkefietjes met autofabrikanten laatst). Nou dat was lachen zeg en gelijk ook een kans om even te ‘minglen’ zoals ik dat altijd noem. Even kijken of er leuke mensen zijn.

Strak geparkeerd

“Hey jou ken ik! Nou ja, ik ken je niet maar jij bent schrijver! Ik was laatst op je website en heb een paar van je blogs en gedichten gelezen, hilarisch man!”. Ja inderdaad, nou dat is voor het eerst hier op de club dat ik herkend wordt. “Leuk binnenkomen zo”, zegt iemand anders, “Ik neem aan dat je nieuw bent tenminste want anders dan had je dit wel vaker hier meegemaakt.”

Ik heb dus een hoop lol gehad en het was een geweldig sfeertje zoals je wel kan begrijpen, leuke mensen daar. En nu weer inzakken thuis met een biertje, dat infuus was toch wel pittig gisteren.

Share this:

Geef een reactie