Gepost op

Huis te koop

Featured Video Play Icon

 

UPDATE: Verkocht!

De afgelopen weken waren best wel spannend. Als gezin hebben wij gesprekken gehad over wat we wilden doen de komende jaren, waar we ontevreden over waren en waar wij eigenlijk heen wilden. En het bleek dat we het allemaal met elkaar eens waren: dat zou niet hier in Zoetermeer zijn op de lange termijn. En Christa en ik wonen hier al heel lang met inmiddels vier kinderen waarvan er twee al even ergens anders wonen.

Begrijp mij goed, wij wonen hier al heel lang en met heel veel plezier, zeker in dit huis. Het is groot, biedt veel privacy aan iedereen en is lekker stil en niet gehorig. Met dit huis zijn wij niet ontevreden maar na zoveel jaren hier willen wij toch wat anders. En wat dat is? Dichter bij familie, een beetje stillere omgeving en woonplaats, dichterbij de roots van Christa en dichter bij de plek waar wij opgroeiden.

We besloten dus om een ander huis te gaan zoeken en de beste locatie daarvoor bleek Amersfoort te zijn. En zo begon het proces van accepteren, zoeken, opruimen en nadenken over de nieuwe plannen. En weggooien. Dat bleek voor ons allemaal toch best nog wel een ding, als ik voor mijzelf spreek dan moet ik bekennen dat ik de afgelopen decennia heel erg gehecht ben geraakt aan dingen om mij heen die ik nu achteraf best eerder los had kunnen laten. Maar goed, de grofvuil ophaaldienst is langs geweest en het is definitief en alles wat we voorlopig niet direct nodig hebben is ingepakt, het huis is klaar voor kijkers.

Nu komt het spannendste deel van ons nieuwe avontuur: de bank, de makelaar, de zoektocht. De bank is geregeld, maar dat blijft verder binnenshuis. De makelaar, dat is Van Herk Makelaardij zoals je ook in bovenstaande video kan zien. Dat bleek een goede keus te zijn, zij hebben ons huis professioneel gefotografeerd en in een video verwerkt en we staan goed op hun website en Funda. Dus, laat de potentiële kopers nu maar komen, wij zijn er klaar voor. Ons huis staat sinds vannacht ook op Funda, weet jij iemand die graag hier in Zoetermeer wil wonen? Geef dan een link naar dit blog door, of deel het op Facebook. De koper krijgt de pagina erbij van ons.

 

rhoonstraat_6_2729gr_zoetermeer_24-06-2016

Huis te koop in Zoetermeer: Rhoonstraat 6.

En ondertussen klinkt hier House for Sale van Lucifer uit de speakers. Ik word er toch wel een beetje soft van.

Share this:

Geef een reactie