Gepost op

Ik ga een vlag ontwerpen

Boos!Ik ga een vlag ontwerpen.

En dan lijkt het mij een goed idee om met een grote groep hetero mannen aandacht te gaan vragen voor ons probleem: we worden niet getolereerd, we worden niet gezien. We worden achtergesteld, zijn later aan de beurt in de kroeg, ons eten is vaak lauw en krijgen nooit een merkpreparaat mee van de apotheker.

Nee. Dat is geen goed idee. We beginnen even opnieuw.

Ik ga een vlag ontwerpen. In onbeduidende klei-, en zandkleurige tinten of zo. Voor alle hetero’s voor als we straks in de minderheid zijn. En dan doen we er helemaal niks mee. We gaan gewoon door met ons leven zoals we dat al deden. We gaan niet overdreven lollig op een boot doen en we gaan al helemaal niet janken dat we aandacht tekort komen. Dát gaan we doen.

Kennelijk mag ik alleen een eigen mening hebben zolang die maar wel overeenkomt met die van anderen.

Share this:

Geef een reactie