Ik maak er een • van

Ik maak er een punt van. En dat kan je zowel positief als negatief zien. Ik maak er een punt van, van wat mij soms dwars zit, maar ook van dingen waar ik enthousiast van word, onderwerpen die mij verbazen, zaken die mij verdrietig maken maar ook vaak blij. Die dingen kan je hier lezen.

En ik accepteer dat jij dan soms ook blij wordt, of verdrietig, verbaasd of dat het je dwars zit. En dat mag je dan gerust zeggen, om die reden is er bij de meeste artikelen een mogelijkheid om je bericht er onder te plaatsen (ik behoud wel het recht om je reactie niet openbaar te laten zien).

Jij hoeft het niet zo te zien zoals ik het zie en ik hoef het niet met jou eens te zijn. Maar ik respecteer jouw mening en hoop dat jij hetzelfde doet.

punt

Share this:

Leendert van Gemeren

AuthorLeendert van Gemeren

Dit ben ik, Leendert. Ik ben een beetje ouderwets en houd van dingen die geweest zijn, bijvoorbeeld oude Engelse series op TV zoals All Creatures Great And Small, mechanische horloges, bifocale brillen en oude langspeelplaten. Ik houd niet van moderne dingen en werk regelmatig aan een ouderwetse modelspoorbaan. Ik volg Jezus en schrijf mijn gedichten meestal over Hem maar ik schrijf ook verhalen over het leven. Gedreven door ADHD. Excentriek. Op feestjes ben ik vaak te vinden in de keuken.

Geef een reactie