Gepost op

Inspiratie

Dieren zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Al sinds mijn jonge jaren fotografeer ik ze, in het wild en in de dierentuin. En al net zo lang schrijf ik gedichten en verhalen, inmiddels heb ik twee boeken gepubliceerd. Ze zijn te koop in mijn webshop.

Omdat ik binnenkort verhuis met mijn gezin neem ik tijdelijk even geen nieuwe opdrachten aan voor redactie of tekstschrijven maar dat betekent niet dat ik stil zit. Voor mijn volgende boek ben ik in een rustig tempo nieuw materiaal aan het schrijven. En daar zitten ook gedichten bij over dieren, een favoriet thema dat ik gebruik om poëzie en fotografie te combineren. Zoals het onderstaande gedicht bijvoorbeeld: Frisjes.

Inspiratie

Het boek dat ik momenteel aan het voorbereiden ben moet dit jaar uitkomen en krijgt de titel ‘Wat is er zo grappig aan een eend?’. Het is geschreven voor kinderen uit groep 7 of 8 en natuurlijk ook weer met fotografie van eigen hand. Omdat het geschreven is voor gebruik op de basisschool zit er ook een educatieve waarde aan, bij elk gedicht stel ik de kinderen een vraag. Ben jij ook zo benieuwd hoe het gaat worden?

Share this:

Geef een reactie