Interview NPO Radio 5 – Je Dag Is Goed

Dat interview in de krant heeft nogal wat gevoelens losgemaakt. Na de storm van reacties op social media en mijn reactie Hamsteren daarop werd ik gebeld.

Naar aanleiding van dat artikel in de Amersfoortse Courant over Hamsteren (Premium artikel) belde Joris Kreugel, verslaggever van NPO Radio 5 en Omroep Max met de vraag of hij mij mocht interviewen voor de ochtend show van Jeroen van Inkel: Je Dag Is Goed. En ik vond dat goed, mijn kans om mijn keus toe te lichten op een leuke zender.

Op de website staat: Jeroen van Inkel start de dag goed met nieuws, weer, verrassende gesprekken en de beste muziek. Verslaggever Joris Kreugel gaat op zoek naar mooie mensen met echte verhalen.”. Ik verwachte dus een integere montage van de opname en dat was het ook, bedankt Joris en Jeroen voor de air time, het was voor mij een plezier om mee te doen.

De hele uitzending opnieuw luisteren kan hieronder.