Gepost op

Maar ik denk wel aan jullie hoor

Echte vriendenSinds vorig jaar, ik denk dat het ergens in oktober begon, is mijn Facebook account stuk. Het lijkt wel of er diverse database tables missen en sommige gelocked zijn.

Zo kan ik bijvoorbeeld niemand meer volgen of ontvolgen, zie ik geen afzonderlijke groepen meer (je weet wel, die je kan aanmaken voor familie, vrienden, specifieke vrienden, duivenvereniging, enzovoorts) en kan ik geen favorieten meer zien of nieuwe aanmaken in het menu linksboven.

Ik had dat slim opgelost denk ik door in de browser de mobiele weergave te kiezen, dan zag ik ze nog wel. En van de deeplinks daarvan had ik een mapje gemaakt in de favorietenbalk. Zo kon ik dan toch afzonderlijke groepen bekijken. Maar het lijkt wel of Facebook een hekel aan mij heeft want sinds vandaag kan dat ook al niet meer.

Inmiddels heb ik nadat de problemen begonnen vorig jaar al talloze supportberichten ‘ingeschoten’ via de Support inbox maar tot op vandaag worden deze alleen maar gesloten zonder dat ik ooit een antwoord krijg.

Af en toe ga ik naar mijn Vriendenlijst en scroll ik daar dan door. Ik klik dan op die of gene om te zien wie wat leuks beleefd heeft, wie er verdriet heeft of wie ik aan het lachen kan krijgen. Want die vriendenlijst is zorgvuldig opgebouwd aan de hand van mijn echte leven, jullie hebben allemaal een of andere rol van betekenis in mijn leven.

Dus als je een tijdje niks van mij hoort ben ik je niet vergeten hoor, ik zie alleen jullie berichten niet meer langskomen op mijn tijdlijn. Maar ik denk wel aan jullie hoor.


Koop mijn boek Gedichtjes voor het slapengaan, klik op de banner hieronder!

Klik hier om Gedichtjes voor het slapengaan te kopen

Share this:

Eén gedachte over “Maar ik denk wel aan jullie hoor

  1. Ik hoop dat al jouw fb-friends deze blog lezen. Lief!

Geef een reactie