Gepost op

Terug van weggeweest: Treintjes op Zolder

Treintjes op Zolder

Jaren geleden was ik de beheerder van een toen vrij populaire website, Treintjes op Zolder met allerlei nieuws en evenementen die met modeltreinen te maken hebben. Vanwege allerlei redenen, bezuinigingen, gezondheid en zo, bleek het toen voor mij niet meer mogelijk om deze website te onderhouden en gaf ik de domeinnaam weg.

Ik heb daar eigenlijk altijd spijt van gehad en toen deze domeinnaam vorige week vrijkwam heb ik die weer opnieuw geregistreerd, nu met een bijkomende reden: een SEO project voor mijn bedrijf.

De afgelopen avonden heb ik er een nieuwe website op gezet met een nieuwe frisse uitstraling en een nieuwe versie van het oude bekende logo. Ben je benieuwd hoe het er nu uitziet? Neem eens een kijkje!

http://www.treintjesopzolder.nl

Share this:

Geef een reactie