Gepost op

Publicatie Streekblad

In het Streekblad – Zoetermeer editie stond vandaag een leuk artikel over mijn schrijven en aanstaande vertrek naar Amersfoort. Klik op de afbeelding voor een grotere versie in een nieuw venster (PDF).

Min boeken Gedichtjes voor het slapengaan en A taste of love zijn te koop in mijn webshop.

Publicatie Streekblad 29-03-2018

Het artikel is ook te lezen op de website van het Streekblad.

Gepost op

SSL Certificaat voor webshop

Omdat vanaf vandaag mijn webshop niet meer op een apart domein gehost wordt (zie het vorige blog ‘Downsizing’, heb ik voor deze website een nieuw certificaat aangebracht op de server.

Onderstaande schermafbeelding uit Safari laat zien dat het een veilig certificaat is. Op die manier ben je zeker van de veiligheid van jouw gegevens wanneer je één van mijn boeken, of posters en kaarten bestelt.

Gepost op

iDEAL betalingen nu ook mogelijk

Vanaf vandaag kan je ook met iDEAL betalen in mijn webshop. Wil jij dus voor Sinterklaas of misschien wel alvast voor onder de kerstboom mijn boeken, posters of kaarten bestellen dan kan dat vanaf nu nog makkelijker!

O ja, en ook betalen met een Credit Card betalingen is nu een optie!

Bestaande betaalmogelijkheden blijven vanzelfsprekend ook nog steeds aanwezig. Je kan er ook voor kiezen om d.m.v. een overschrijving of PayPal te betalen.

Gepost op

Binnenkort!

Het is tijd voor een beetje positief nieuws uit het kantoor van de schrijver. Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan mijn eerste iBook voor iPad en iPhone.

Mijn nieuwe, humoristische iBook DIEPER KAN NIET is een sampler met voorbeelden van recente werk en bedoeld om je warm te maken voor de boeken in mijn webshop.

Zodra het werkje is toegelaten door Apple in de Bookstore zal ik het jullie vertellen.

Gepost op

American edition of A taste of love no longer available

Sad news. It seems the adventure stopped before it actually started.

Apparently the American publishing company for my book A taste of love went out of business and their website no longer works. I can therefore no longer guarantee the delivery of this American version of my book.

I do however have some copies of the first edition in stock. So if you want one there are still some available at my webshop.

Gepost op

Aankondiging: Wat is er grappig aan een eend?

Voor begin volgend jaar heb ik de uitgave gepland van: Wat is er grappig aan een eend? 24 vrolijke gedichtjes voor kinderen van 8 tot 12 en natuurlijk zoals je gewend bent mét foto’s van eigen hand.

Ik ben al een flink stuk op weg met de inhoud en zal jullie hier op de hoogte houden van de voortgang. Wil je alvast wat lezen? Ga dan naar mijn website!

Gepost op

Coming to America

Vandaag ontving ik een e-mail van de uitgever in Amerika met proefdrukken en de boodschap dat bij goedkeuring binnen enkele weken mijn boek in de US of A zal worden gepubliceerd.

Omdat de huidige voorkant niet in Amerika gebruikt mag worden zal er een nieuwe foto worden gebruikt voor deze nieuwe uitgave. Welke dat zal zijn laat ik nog even geheim.

Vanzelfsprekend ben ik hier erg blij mee, zodra het uit is laat ik het resultaat zien!

Gepost op

Aanwezig op project Kunstweken op KWS

Komende dinsdagavond ben ik aanwezig met mijn boeken en meer op het project Kunstweken op de Koningin Wilhelminaschool in Zoetermeer.

In de afgelopen weken zijn de kinderen op de Koningin Wilhelminaschool aan het werk geweest in het kader van de Kunstweken en hebben deze week een avond om hun kunstwerken te presenteren.

Omdat kunst een breed begrip is en er ruimte is voor meer activiteiten ben ik gevraagd of ik ook aanwezig wil zijn en dat doe ik natuurlijk graag.

Verder lezen Aanwezig op project Kunstweken op KWS

Gepost op

Langere levertijd

De voorraad van mijn gedichtenbundel Gedichtjes voor het slapengaan is bijna op! En dat betekent dat ik nieuwe exemplaren moet laten drukken. Voor de eerstvolgende bestellingen betekent dat de levertijd wat langer is, ongeveer een week extra.